Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Domaniç’te Ambalajlı Su Üretim Tesisini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim üyeleri Doç .Dr. İnci Arıkan ve Dr. Öğr. Üyesi Muammer Yılmaz, uzmanlık öğrencileri ve tıp fakültesi son sınıf öğrencileri ile birlikte ilimiz sınırları içindeki Domaniç ilçesinde çevre sağlığı çalışmaları kapsamında ambalajlı su üretim tesisine ziyaret gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda  zorlu bir tırmanıştan sonra  asırlık kayın ağaçlarının bulunduğu İnegöl’e 30 km de yer alan ormanlık alanın  zirvesinde suyun çıkış kaynağına gidilip, incelemelerde bulunulmuştur. Fabrika müdürü ve gıda mühendisinden üretimle ilgili ayrıntılı bilgiler alınarak ziyaret tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, Perşembe