Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. km KÜTAHYA
2.ULUSAL TIP ÖĞRENCİ KONGRESİ BAŞLADI

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi başladı.
TÜBİTAK 2223-B programı kapsamında desteklenen “Temel ve Klinik Bilimlerde Diyabet (TEKBİD)” konulu öğrenci kongresine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sezgin Zeren, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Kongre konuşmalarına geçilmeden önce Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız tarafından düzenlenen “Adım Adım Kütahya” isimli resim sergisi sağlıkçılarla buluştu. Kütahyalı sanatçıların eserleri büyük beğeni topladı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Tekin yaptığı açılış konuşmasında, öğrencilerin dahil olduğu bu tür bilimsel etkinlikleri değerli bulduğunu ifade ederek kongrede emeği geçenlere teşekkür ederek kongre konusunun öneminden bahsetti. Dekanımız Prof. Dr. Fatma Emel Koçak da Tıp Fakültesi öğrencilerini tebrik etti.
Kongre düzenleme kurulu tarafından yapılan açıklamada, “KSBÜ Tıp Fakültesi öncülüğünde düzenlenen II. Ulusal Tıp Kongresi, TEKBİD Kongresinde prevelansı yüksek olan ve hastanın yaşam kalitesini ciddi derecede etkileyen diyabet, multidisipliner yaklaşımla ele alınacaktır. Etkinliğin temel amacı diyabeti tüm yönleriyle anlamaktır. Vaka tartışmaları ve cerrahi atölyeler ile bu yaklaşım desteklenecektir.” denildi.
Kongre multidisipliner programla devam etti.
17.05.2024

















Son Haberler

Özel Çalışma Modülü ve Sosyal Sorumluluk Projeleri, I. Medifest Bilim Şenliği’nde Poster Olarak Sergilendi

“Bir Pati de Sen Uzat“ Projesiyle Sevimli Dostlara Destek

KSBÜ Tıp Fakültesi Öğrencisi Eslem ALTIN’a Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile Yeşilay Kütahya Şubesi iş birliğiyle “Tütün Mücadelesinde Güncel Durumun Gözden Geçirilmesi Sempozyumu” düzenlendi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Bilim Şenliği “Medifest”, Hekim Sinan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.
Tüm Manşetler